Seus

Els espais que acolliran les activitats que integren la Trobada “Polítiques i pràctiques de Memòria Històrica i Democràtica” es localitzen en la Seu Universitària Ciutatd’Alacant (Avinguda Ramón y Cajal, 4; i Carrer Sant Ferran, 40), el Centre Cultural d’Alacant de la Fundació CAM (Avinguda Doctor Gadea, 1) i l’Auditori Carpa “Alacant Gaming“, en el Moll número 12, del Port d’Alacant.

Les activitats programades per al dia 28 de març es desenvoluparan en el Centre Cultural d’Alacant de la Fundació CAM, al matí; i en l’Auditori Carpa “Alacant Gaming”, a la vesprada.

Les programades per al dia 29 de març es duran a terme en la Seu Universitària Ciutat d’Alacant ( Carrer Sant Ferran, 40)

El lloc de concentració per al viatge serà el Port, en la via de servei que hi ha al costat de l’Hotel Porta Maris

El recital de Juan Carlos Mestre, es dura a terme en el Moll número 12 del Port.

L’acte del dia 31, Homenatge als republicans, es durà a terme en la coberta de l’aparcament de l’entrada del Moll de Llevant des de la Plaça del Mar, al costat del Bar Soho Mar.

L’exposició “El final de la guerra civil, la repressió i l’exili” es podrà visitar durant els dies de la Trobada en la Sala Juana Francés. Seu Universitària Ciutat d’Alacant; Avinguda Ramón y Cajal, 4