Notícies

Teatre: “Dentro de una hora”

Els inscrits en la “Trobada Polítiques i Pràctiques de Memòria Històrica i Democràtica” tenen l’opció d’assistir gratuïtament el dimecres 27 de març, a les 20 h., com a preludi al seu inici, a la representació de “Dentro de una hora”, de la companyia TEADA (Màster en Art Dramàtic de la Universitat d’Alacant), obra commemorativa del bombardeig del Mercat Central d’Alacant, en 1938.
L’accés a la sala, en el Centre Cultural d’Alacant de la FUNDACIÓ CAM (Av. Dr. Gadea, 1), es realitzarà mitjançant una INVITACIÓ que es podrà recollir en la CONSERGERIA DE LA FACULTAT DE LLETRES, edifici I, de la Universitat d’Alacant, DES D’EL DIJOUS 21 Al DIMARTS 26 DE MARÇ, O EL DIA DE LA FUNCIÓ, UNA HORA ABANS DE LA REPRESENTACIÓ, en l’entrada al Centre Cultural, fins a esgotar localitats.

Presentació “Alacant 2019 Capital de la Memòria”

El proper dijous, dia 21 de febrer, a les 18 hores, el President de la Generalitat presentarà les activitats commemoratives del 80 Aniversari del Final de la Guerra Civil a Alacant, amb el lema Alacant 2019 Capital de la Memòria. L’acte es durà a terme a l’Aula de Cultura d’Alacant, de la Fundació CAM, Avinguda del Dr. Gadea, 1.

Programa de la Trobada

Des d’avui, 22 de febrer, ja es pot consultar el programa de la Trobada en http://www.memoriademocratica.org/va/programa-2/